80439aa6ec

02 februari | Trekzakkenfestival

De Twaalfde HARMONICADAG van de ‘LOEKPOEDELS’ op zaterdag 2 februari 2019.

Ruimte voor de workshops
Het is vanzelfsprekend dat er ’s middags – het grote succes van voorgaande jaren – weer workshops worden gegeven. Dat grote succes is ook te danken aan met name Dieter Holmersma uit Leek en Tjerk Knop uit Alkmaar die er elk jaar iets bijzonders van maken waardoor het onvergetelijk wordt.. De Steier spelers krijgen les van Dieter en assistente Renate van Laar, befaamd om zijn talentvol spel op de Steier en zijn bijzondere manier van lesgeven. Hij heeft een Steirische harmonicaworkshop voor beginners en een voor gevorderde spelers.
De trekharmonicaspelers krijgen dit jaar geen les van Tjerk. Hiervoor in de plaats komt dit jaar een nieuw gezicht en wel Folina Boonstra. Voor velen geen onbekende. Folina gaat een nieuw thema proberen v
oor trekzakspelers die graag willen leren zingen bij de trekharmonica.

Veel trekzakspelers lopen er tegenaan. Een trekharmonica bespelen is één, maar erbij zingen lukt meestal niet. In deze workshop leer je aan de hand van een paar eenvoudige deuntjes jezelf begeleiden. En het is voor iedereen, zowel beginner als gevorderden.

De workshops zijn van ca. 14.30 tot 17.45 uur. Kosten € 25,00 per persoon, resp. 10 tot 15 personen per workshop.  Zoals altijd, zijn er meer aanmeldingen, dan komen er meer docenten.

De inschrijving is begonnen dus kom er bij.

Vrij spelen voor alle harmonica- en accordeonspelers in de bijzalen, hal en de blauwe zaal. Ruimte genoeg voor iedere stijl en ieders repertoire en overal muziekliefhebbers om te luisteren en/of eventueel mee te zingen.
De toegang is gratis, iedereen van harte welkom.
Opgeven en inlichtingen bij Pieter van der Veen, tel. 0512-352004 (veen-139@hotmail.nl).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *