23 november 2019 | 20:00 uur

Eric Ball Memorial Concert

23 november 2019 | 20:00 uur

CU Brass heeft de Proviciale Brassband Groningen (onze huidige Nederlands kampioen onder leiding van Richard Visser) en een Projectkoor bereid gevonden de prachtige muziek van Eric Ball ten gehore te brengen. Op 23 november is De Flambou te Surhuisterveen het toneel van zijn muziek. Ook zal niet alleen de muziek maar ook het levensverhaal van de fameuze componist worden verteld. Dit zal worden verteld aan de hand van beelden en korte interviews van mensen die hem persoonlijk hebben gekend.  

Onze gastsolist Tom Hutchinson (principal cornet Cory Band) zal deze avond een viertal solo’s ten gehore brengen. Één van deze solo’s is speciaal voor deze avond geschreven op basis van melodieën die Eric Ball heeft gecomponeerd. Een prachtig projectkoor onder de bezielende leiding van Aad Contze zal een aantal liederen ten gehore brengen. Deze liederen zijn zo onlosmakelijk verbonden zijn met Eric Ball. Een klein tipje van de sluier: Resurgam, In the Secret of Thy Presence, The Kingdom Triumphant…. en nog veel meer.  

Tevens zal Tom een workshop en Masterclass geven op de zaterdagmiddag. Je kunt er bij zijn, klik op onderstaande link en kies voor bijvoorbeeld de workshop en het concert (een broodmaaltijd is inclusief bij een combikaart) of alleen voor het concert 

Kaarten kunt u hier bestellen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *