Wijnverkoop voor tafels en stoelen

De verbouw en renovatie van ‘De Lantearne’ verloopt naar wens. Op dit moment wordt door vrijwilligers de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden in de grote zaal.

Wat nu rest, is vervanging van de tafels en stoelen. Eerder is afgesproken dat het benodigde bedrag dat hiermee gemoeid is, door middel van acties bijeengebracht moet worden. In totaal gaat het om maar liefst 200 nieuwe stoelen en tientallen tafels.

Op initiatief van de bouwcommissie en het stichtingsbestuur van ‘De Lantearne’ wordt de komende weken wijn verkocht, waarbij de opbrengst wordt bestemd voor de aanschaf van tafels en stoelen. December is voor veel mensen de maand om zo nu en dan met kennissen of familieleden een flesje wijn te ontkurken. Daarom heeft Machiel Helmus van Wijnhuis Machiel voor ‘De Lantearne’ twee bijzondere wijnen uit Frankrijk geselecteerd. “Het gaat om droge, frisse witte wijn en om een zachte, fruitige rode wijn.”

De flessen zijn voorzien van een uniek etiket, waardoor het ook een bijzonder cadeau is om in de decembermaand iemand mee te verrassen. 

De wijn wordt in dozen met daarin zes flessen verkocht. Een doos (wit, rood of een combinatie daarvan) met zes flessen kost € 45,-. De wijn kan  worden besteld via de webshop of het formulier dat elders in Kruispunt is afgedrukt. De bestelformulieren kunnen worden ingeleverd bij ‘De Lantearne’ of Wijnhuis Machiel. Daar kan de wijn ook worden afgehaald. Op verzoek wordt de wijn ook thuisbezorgd. 

Reacties zijn gesloten.