Back to the 60’s & 70’s

Back to the 60’s & 70’s

door
281 281 mensen hebben dit evenement bekeken.

SURHUISTERVEEN – Nog geen drie weken nadat het besluit is genomen om het optreden van Abba Tribute een jaar op te schuiven, heeft het bestuur van Back to the 60’s & 70’s in Surhuisterveen besloten om op korte termijn toch een feestje te geven. “De regels rondom corona zijn kortgeleden uitermate versoepelt, we mogen weer!”, legt voorzitter Joop Numan uit. Op zaterdag 19 maart zijn de deejays geboekt voor het draaien van vele ‘golden oldies’.

“Het geduld van ons publiek is lang genoeg op de proef gesteld”, heeft Numan wel gemerkt. “Om er een extra feestelijk tintje aan te geven, vragen we deze keer geen entree.” Met deze joviale uitnodiging wil het bestuur ook vol trots het geheel vernieuwde zalencentrum De Lantearne aan haar publiek tonen. Gedurende de lockdowns is er achter de schermen volop gewerkt.

“In totaal hebben we de afgelopen twee jaar nu drie van onze dansfeesten afgelast”, blikt Joop Numan terug en geeft daarmee aan dat we weleens weer toe zijn aan een feestje. De gratis kaarten zijn zolang de voorraad strekt af te halen op vrijdag 4 maart van 19.00-21.00 uur in zalencentrum De Lantearne in Surhuisterveen. “Om de verdeling zo juist mogelijk te laten verlopen, mag een bezoeker maximaal vier kaartjes afhalen.”

 

Datum en tijd

zaterdag 19 maart 2022 21:00
 

Locatie

Share With Friends