Herfstgoud – Muziekvereniging Joost Wiersma

Herfstgoud – Muziekvereniging Joost Wiersma

door
464 464 mensen hebben dit evenement bekeken.

Muziekvereniging Joost Wiersma presenteert op zaterdag 25 november 2023 een stralend, klassiek concert in de Flambou te Surhuisterveen: “HERFSTGOUD”. Tijdens dit concert zal Melissa van Voorst (sopraan) met de fanfare optreden. Evenals Melissa gaat trompettist Jordi Lensink soleren om de avond te vullen met prachtige, klassieke en fanfare muziek. Samen met deze twee solisten brengt de muziekvereniging Joost Wiersma een schitterend programma ten gehore. 

Melissa van Voorst is een Amsterdamse Friezin die u betoverd met haar klassieke stem. Naast haar laat de uit Enschede afkomstige Jordi Lensink prachtig, professioneel trompetspel klinken. Muziekvereniging Joost Wiersma, Melissa en Jordi zijn voor elkaar geen onbekenden. Met elkaar traden zij al eerder op tijdens het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap in 2022 te Drachten, waar zij een prachtige uitvoering van “I Shall Love But Thee” van componist Jan van der Roost hebben neergezet.  

Muziekvereniging Joost Wiersma is een ambitieuze fanfare uit Jistrum. Het A-orkest van deze vereniging komt uit in de 1e divisie en bestaat uit enthousiaste leden uit het noorden van het land. In eerdere edities van het herfstconcert heeft de fanfare mogen optreden met diverse artiesten, zoals Ernst Daniël Smit, Cor Bakker, Tania Kross en Simone Lamsma.  

Dit drietal gaat onder andere diverse Aria’s ten gehore brengen. Daarnaast zullen echte klassiekers niet ontbreken, zoals “Oh mio Babbino Caro” en “Sound of Music”. In het programma is de fanfareversie van het stuk “Tallahatchie” voor het eerst te horen, een uitzonderlijke saxofoonsolo uitgevoerd door één van de leden van muziekvereniging Joost Wiersma. 

Tijdens deze avond wordt u getrakteerd op een gevarieerd programma. Het zal een avond worden om van te genieten. De kaarten kunnen worden besteld tot zaterdag 25 november 2023 (16:00 uur) via www.joostwiersma.nl. Bij de kassa zijn er ook kaarten beschikbaar. Graag zien wij u op zaterdag 25 november, aanvang 20:00 uur in De Flambou te Surhuisterveen om er samen een prachtige avond van te maken. 

 

Datum en tijd

zaterdag 25 november 2023 20:00
 

Locatie

Share With Friends