Kerstconcert CMV Doezum

Kerstconcert CMV Doezum

door
112 112 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het kerstconcert van CMV Doezum op 17 december wordt weer groots. Het belooft een sfeervolle avond te worden, dus komt dat zien en horen.   
PS: Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen 

Melissa heeft ervaring zowel op gebied van opera als oratorium, de uitdagende solopartij van de Nelson mis van Haydn o.l.v. Ronald Slager met Fries Kamerorkest, Lewisham Choral Society en 3 andere solisten. Ze zong in 2021 mee in de Wadopera in Moddergat waar 11 keer Peter Grimes werd uitgevoerd. Daarnaast was ze o.a. solist bij Fanfare Joost Wiersma tijdens het ONFK in de Lawei te Drachten o.l.v. Ido Gerard Kempenaar en zong ook bij Brassband De Spijkerpakkenband. 

Verder heeft ze Liederen van Strauss gezongen met de Vriescheveense Harmonie o.l.v. Erik van der Kolk ter voorbereiding voor het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. 

Behalve veelgevraagd soliste bij HaFaBra orkesten zingt ze dit seizoen de rol van Belinda in de opera Dido en Aeneas van Purcell samen met Jong Vocaal Groningen o.l.v. Merlijn Wackers samen met SAKS saxofoon kwartet en The Northern Consort. 

Kaarten á €15.00 via: kaartverkoopbeatrixdoezum@gmail.com 

Kaarten aan de kassa:€17.50 

Meer info via 06-53292102  

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar kaartverkoopbeatrixdoezum@gmail.com

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

zaterdag 17 december 2022 19:30
 

Locatie

Share With Friends