Kerstconcert Gomarus College

Kerstconcert Gomarus College

door
145 145 mensen hebben dit evenement bekeken.

Donderdag 22 december geven onze leerlingen weer het jaarlijkse kerstconcert! Dit jaar is het concert in De Lantearne in Surhuisterveen.  

Traditioneel gaat het Gomarus College rond kerst de regio in. Veel leerlingen moeten dagelijks ver reizen om in Groningen te komen. Hun ouders brengen daar offers voor. Als dank biedt het Gomarus College het kerstconcert aan. 

Er wordt een gevarieerd programma aangeboden waarin klassiek met modern wordt gecombineerd. De avond wordt gevuld met samenzang, koormuziek, de schoolband, het schoolorkest en er is ruimte voor eigen geschreven nummers. Er kan genoten worden van prachtige muziek gespeeld door de leerlingen van het Gomarus College Groningen havo/vwo in samenwerking met het Gomarus College Drachten. 

  • Donderdag 22 december 2022 

  • Vanaf 19.30 uur 
  • Orkest en koor Gomarus College Groningen en Gomarus College Drachten. 
  • Zalencentrum De Lantearne, Jan Binneslaan 49 in Surhuisterveen. 
  • Gratis toegang 

Op de scholen wordt op dit moment fanatiek geoefend om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden. De opbrengst daarvan gaat naar ‘Dorcas’. Dorcas is een organisatie die investeert in duurzame verandering in het leven van kwetsbare mensen in nood. Op het concert wordt het doel verder toegelicht. 

Na afloop kunt u nog even na genieten onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Parkeergelegenheid 

Er zijn een aantal parkeerplekken bij zalencentrum De Lantearne.  
Daarnaast zijn er in het verlengde van de Jan Binneslaan voldoende parkeerplekken op het Torenplein van Surhuisterveen. Vanaf daar is het een klein stukje lopen. 

 

Datum en tijd

donderdag 22 december 2022 19:30
 

Locatie

Share With Friends