Surventobrass

Surventobrass

door
220 220 mensen hebben dit evenement bekeken.

Alhoewel er met de vaccinaties licht aan het eind van de tunnel komt, is de realiteit dat we op dit moment nog geen evenementen kunnen organiseren. Surventobrass 2021, gepland op 27 maart a.s. kan hierdoor helaas niet doorgaan. We hebben besloten het festival een jaar uit te stellen. De nieuwe datum wordt 26 maart 2022.

We hopen natuurlijk dat het Corona virus al veel eerder terrein verliest en dat het gewone leven weer op gang komt. Dat muziekverenigingen weer wekelijks repeteren en gewerkt kan worden aan een programma, we hebben het allemaal zo nodig.

Tot die tijd kunnen we gelukkig nog genieten van eerdere edities van Surventobrass. Alle optredens – van 2009 tot en met 2019 – zijn te bekijken op YouTube, kijk hiervoor bij OPNAMES

Zodra er weer mogelijkheden zijn zullen we van ons laten horen. Voor nu wensen we je sterkte met (hopelijk) de laatste loodjes in deze bijzondere tijd.

In de A groep wint Brassband Schoonhoven A. In de B groep wint Brassband Roosendaal en in de C groep wint brassband Excelsior uit Driesum-Wouterswoude. De solistenprijs gaat in de A groep naar bastrombonist Rommert Groenhof van Schoonhoven A, in de B groep wint John Koreman op euphonium van Brassband Roosendaal. In de C groep gaat het trombone kwartet van ’t Heideblomke uit Harkema met de solistenprijs naar huis.

De jury bestaande uit Jacob de Haan, Gerben Huizinga en Femke de Walle hebben hun punten gegeven, zie hieronder.

Het was een fantastische avond waarin alle deelnemers schitterende showprogramma’s hebben opgevoerd. Wij bedanken alle deelnemers en feliciteren de winnaars.

Van de deelnemers aan het jeugdfestival heeft Projunior uit Gerkesklooster-Stroobos de eerste behaald. De solistenprijs bij de jeugd is voor SDG Rinsumageest.

 

Datum en tijd

zaterdag 26 maart 2022 10:00
 

Locatie

Share With Friends