The Young Messiah 2021

The Young Messiah 2021

door
614 614 mensen hebben dit evenement bekeken.

Na een jaar stilgelegen te hebben zijn we enorm blij dat we vanaf eind november weer het land door mogen met Tom Parkers zeer geliefde “The Young Messiah”. Dit jaar trekken de projectkoren, met solisten en begeleid door band, weer door Nederland voor zeven concerten. Een groots concert in Veenendaal brengt koorleden samen in een Mass Choir.

Als het publiek minstens zo enthousiast is als de band, zangers en zangeressen op het podium dan weet je dat er iets bijzonders gebeurd. Tom Parkers moderne bewerking van Händels ‘Messiah’ oratorium, ‘The Young Messiah’ mag je ook gerust bijzonder noemen. Een muzikaal meeslepende vertelling van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding, die de boodschap van het evangelie dichter bij mensen heeft gebracht. Sinds 2012 brengt The Choir Company dit werk in drukbezochte tours. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het tijdloze verhaal dankzij Tom Parkers bewerkingen zoals “Unto Us a Child is Born”, “Every Valley”, “I Know that My Redeemer Liveth” en het majestueuze “Hallelujah”.

Video terugblik op eerdere concerten

Net als voorgaande edities zullen de avonden uit twee gedeelten bestaan. Er is een deel voor de pauze met bekende arrangementen van Tom Parker uit zijn omvangrijke repertoire zoals ‘Wings of Gold’, ‘Ouverture’ uit The Ten Commandmends en ‘Stay with me ‘till the Morning’. Daarnaast zullen tijdens deze kersttour ook  liederen uit “The Christmas Collection” als ‘A Child is Born’ en ‘Joseph Dearest’  niet ontbreken. Na de pauze wordt ‘The Young Messiah’ uitgevoerd.

Wegens groot succes is er opnieuw een groots concert in de Basiliek in Veenendaal met een ‘Mass choir’ Zo goed als de ‘Young Messiah’ tour een mooie traditie is geworden voor koor én publiek, zo groot is de belangstelling. Mis het dus niet!

Coronamaatregelen
De organisatie houdt zich aan de in december geldende coronaregels. Actuele updates ten aanzien van coronamaatregelen zijn vanaf begin november te vinden op deze site.

 

Datum en tijd

vrijdag 17 december 2021 19:30
 

Locatie

Share With Friends