Worshipconcert Sara Acker en Double Brothers

Worshipconcert Sara Acker en Double Brothers

door
235 235 mensen hebben dit evenement bekeken.

In Texas USA is Sara Acker een worshipleader van naam. In Nederland is ze minder bekend. Dat gaat binnenkort veranderen als het aan Lighthouse werkgroep ligt. Op vrijdag 9 juni staat ze namelijk in Surhuisterveen op het podium samen met the Double Brothers. Met nummers als ‘Healing Waters’ en ‘Please Don’t Leave Me’ getuigt ze in De Flambou van de liefde van God. 

De Amerikaanse zangeres is naar Nederland gehaald door de Lighthouse Werkgroep. Hillebrand Rijpma en Wieke de Boer hebben haar als reisleiders leren kennen tijdens een reis naar Israel vorig jaar. “We ontmoetten haar op het dak van het hostel waar we verbleven”, blikken ze terug “Sara was hier muziek aan het maken dat ons erg raakte, we voelden een binding, de hele groep was enthousiast over haar.”  

“Ze had net een nummer geschreven over dopen – Healing Water ”, vertelt Rijpma die haar meevroeg op de dagtrip waarop ook de doop bediend zou worden. Hoewel een stem in haar hoofd bleef roepen dat ze dit niet moest doen omdat haar stem niet optimaal was, ging ze toch mee. “Toen ze bij de ons in de bus stapte voelde ze een golf van liefde over haar heenkomen.” 

Het zingen in En-Ghedi heeft ze als helend ervaren. “Ineens was het volume van mijn stem weer terug”, getuigt de Texaanse zangeres. “Sara, will you come to Holland for a concert?”, had Rijpma haar gevraagd en daar hoefde ze geen seconde over na te denken: “accepted!” Op vrijdag 9 juni geeft Sara Acker een groot open concert in De Flambou. 

De ingetogen ballads die ze hier gaat spelen, vertellen een verhaal dat ze graag met haar publiek wil delen. Ze brengt allemaal kleine getuigenissen waarin ze wil vertellen wat God voor haar heeft gedaan. “Ze kijkt enorm uit naar wat God met haar gaat doen in de periode dat ze in Nederland is”, weet Wieke de Boer. “Ze ziet er naar uit om zich onder te dompelen in het bad van Hollandse liefde.”  

Haar muziek wordt normaliter ondersteund door gitaar en piano. “We hebben the Double brothers gevraagd om haar in Nederland te begeleiden”, vertelt Rijpma over het harmonieuse driestemmige gospeltrio die hij eveneens heeft leren kennen tijdens een Israëlreis. “Ook deze drie heren zegden meteen enthousiast hun medewerking toe.”  

Het concert met engelse worshipmuziek voor samenzang in De Flambou begint om 20.00 uur. De entree is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. Een dag later staat het gezelschap op een kleiner podium voor reizigers die de reis naar Israel al eens hebben gemaakt.  

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: http://Geen%20registratie →

 

Datum en tijd

vrijdag 9 juni 2023 20:00
 

Locatie

Share With Friends