Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Marinierskapel

1 maart @ 7:30 pm - 9:30 pm

Op vrijdagavond 1 maart verzorgt De Marinierskapel der Koninklijke Marine o.l.v. dirigent Harmen Cnossen een hoogstaand concert in De Flambou in Surhuisterveen. Het begint om 19.30 uur. Na het succes van 2019 is Cultuurcentrum de Wâldsang er trots op dat ze dit fantastische orkest wederom in deze regio mag verwelkomen voor een concert.

Op zaterdag 2 maart verzorgt een aantal leden van deze kapel bovendien een leerzame Play-in waaraan ook nog leden van de tamboers en pijpers van het korps Mariniers mee zullen doen. Ook dit is uniek te noemen!

De Marinierskapel is een militair harmonieorkest, onderdeel van de Nederlandse Koninklijke Marine, opgericht in 1945 en gestationeerd in de marinierskazerne in Rotterdam. Het is een van de drie professionele harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. Belangrijkste taak is om militaire ceremonies en ceremonies voor het Koninklijk Huis muzikaal te begeleiden. Daarnaast geeft het concerten in binnen- en buitenland. Tijdens concerten toont het orkest haar veelzijdige kant. Deze loopt uiteen van klassiek harmonieorkest tot uitgebreide bigband, en van intiem begeleidingsensemble tot flitsende coverband. Het is niet voor niets bekend door de vele platen en cd’s, radio- en tv-optredens en taptoes.

Kortom, het belooft een spetterend avondje uit te worden!

Het concert wordt gegeven in De Flambou, Jan Binneslaan 49, 9231 CA in Surhuisterveen. Het begint om 19.30 uur.

De Play- in start za. om 10.00u in dezelfde locatie. Deze zal worden afgesloten met een grote presentatie van 16.00u tot 17.00u.

De entree voor dit concert bedraagt (slechts) €15. Voor leerlingen van Cultuurcentrum de Wâldsang € 7,50! Kaartverkoop ’s avonds aan de zaal of via kc@cultuurcentrumdewaldsang.nl

 De Play-in is gratis toegankelijk.

 Meer informatie op www.cultuurcentrumdewaldsang.nl

Gegevens

Datum:
1 maart
Tijd:
7:30 pm - 9:30 pm
Winkelmandje